''Gratis verzending op alle bestellingen vanaf €30,- (NL)’'

Nieuwe locatie - De branderij

Nieuwe branderij

Yes, we did it! En mogen het nu dan ook eindelijk vertellen. We hebben een nieuwe locatie geopend in het centrum van Amsterdam. Het is op 10 minuten loopafstand van onze bar in De Pijp. Onze nieuwe locatie hebben wij gedurende de zomer omgetoverd tot waar koffiewalhalla en dient als: branderij, proeflokaal, workshop- en trainingsruimte. Ook kun je hier terecht voor al je koffiebenodigdheden en de nodige koffiekennis.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, branden wij al onze koffiebonen zelf. Waar we zo’n 6 jaar geleden zijn gestart met het huren van een brander in Rotterdam, werd het na 3 jaar dan eindelijk tijd om zelf een brander aan te schaffen. We kochten een Probat en een Slayer en vanaf dat moment was onze eerste bar + branderij ineen geopend: Badeta Koffiebranders in de Pijp.

De Branderij
Nu weer 3 jaar later zetten we de volgende stap: een nieuwe locatie voor onze branderij. Begin deze zomer liepen we tegen een prachtig pand aan in het centrum van Amsterdam. Na een periode van verbouwen, hebben wij begin september onze brander verplaatst. Nu drie maanden later, staan (bijna) alle puntjes op de i. Daarom nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in de branderij. In een oud koetshuis gelegen in een smal verstopt straatje vind je nu onze branderij.

Meer dan een branderij
De Branderij dient als locatie waar wij continu bezig zijn met het ontwikkelen van onze kennis op koffiegebied. Hier testen en experimenten we met alle mogelijkheden die onze koffies en koffie-accessoires te bieden hebben. Daarnaast trainen wij hier zowel horecapersoneel als particulieren. Dus wil je zelf jouw koffie-game naar een volgend level tillen, dan kunnen wij je daarbij helpen! Graag bedanken we iedereen om ons heen voor de support! Dankzij jullie kunnen wij blijven dromen en zorgen we er samen voor dat we het knapste bakkie pleur kunnen schenken. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen of boek alvast een workshop! ;-)

Badeta Koffiebranders - De Branderij

Achter Oosteinde 14H

(Bezoek op afspraak)

Langs komen in één van onze bars?

Onze bars zijn elke dag geopend en kan je vinden in de Pijp en Watergraafsmeer! Kom jij een lekker bakkie drinken?